Op de Werkvloer

Jobstress kan tot positieve resultaten leiden, maar teveel stress en spanning is werkelijk contraproductief. Tai chi als stress- en energiemanagement biedt een duurzame en praktische oplossing voor dit probleem. Op maat voor bedrijven en organisaties ontwikkelde Tai Chi & Relaxation een volledig opleidingsprogramma.

De tai chi-sessies binnen dit programma gebeuren onder leiding van een ervaren docent. Deze sessies duren gemiddeld een uur en worden op regelmatige basis gepland. Om geen tijd te verliezen aan transfers -en bijhorende files- vinden de tai chi-sessies bij voorkeur op het bedrijf plaats. Dat kan zowel in door of out door, en de sessies kunnen georganiseerd worden op momenten die het best passen binnen het werkschema : voor aanvang van de werkdag, tijdens de middagpauze of op een ander goed moment binnen de planning.

Speciale kledij of uitrusting is niet nodig, een douche na de sessie ook al niet en een extra verplaatsing is ook niet nodig om tot een ontspannen evenwicht te komen en opnieuw gefocust en geconcentreerd te kunnen werken.