> TAI CHI in NATURE Kalmthoutse Heide 

 

De Kalmthoutse Heide is een natuurgebied nabij het dorp Kalmthout en Nederland.

Het bestaat voornamelijk uit heide met vennen, zandverstuivingen en dennenbos.  Het  gebied heeft een grote ecologische en cultuurhistorische waarde.  Hier de tai chi bewegingen kunnen ontdekken en ervaren maken je tai chi ervaring nog sterker.

Stapmomenten worden afgewisseld met tai chi-oefeningen en meditatiesessies. Stap na stap, beweging na beweging, kom je dichter bij een totaal ontspannen gevoel. De begeleiding tijdens de Tai Chi in Nature op de Kalmthoutse heide  wordt verzorgd door de ervaren tai chi coach Gert Clerckx. Bovendien voorzien we bij Tai Chi & Relaxation voor elke deelnemer een ontbijt, een lunch en een lekkere après – chi .

Het programma: We komen samen om 9u30 aan de Vroente ( NEC), Putsesteenweg, na een licht ontbijt zoeken we de rust op in het Grenspark Kalmthoutseheide , dat gelegen is op de grens van België en Nederland. Op locaties met mooie uitzichten zoeken we extra rust op dankzij de ontspannende tai chi-bewegingen. ’s Middags lunchen we in de Bosbar, waar een gezonde lunch  wordt geserveerd. We eindigen onze dag omstreeks 16u30 met een verfrissend drankje of ander lekkers, en we blikken nog even terug op een dag van ontspannen bewegen.

Inschrijving :  mail  [email protected] 

Inschrijving: Bevestig je inschrijving voor 10 aug d.m.v. van een mail naar [email protected] of via hier en de storting van € 90,-  op rekening  van Tai Chi & Relaxation  BE42 9730 9118 2054 (BIC:ARSPBE22) met vermelding van “Kalmthout tai chi+ jouw naam (of namen)”

Het inschrijvingsbedrag: 

inclusief  professionele begeleiding van tai chi coach Clerckx Gert ontbijt, lunch en alle dranken

 

CORONAPROOF : het aantal inschrijvingen is beperkt, in een klein groepje kunnen we in alle veiligheid tai chi ervaren en de Kalmthoutse Heide ontdekken.

VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?