> TAI CHI in NATURE Nationaal Park Hoge Kempen  zaterdag 14 augustus   2021            

 

Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie! Het Nationaal Park in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 12 000 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Het gebied strekt zich uit over de gemeenten As, Bilzen, Bree, Dilsen-Stokkem, Genk, Lanaken, Maaseik, Maasmechelen, Oudsbergen en Zutendaal.

Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide en stuivende duinen, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, …. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Iedereen is welkom om hier eindeloos te ontspannen, in dit Nationaal Park, de tai chi bewegingen kunnen ontdekken en ervaren maken je tai chi ervaring nog sterker.

Stapmomenten worden afgewisseld met tai chi-oefeningen en meditatiesessies. Stap na stap, beweging na beweging, kom je dichter bij een totaal ontspannen gevoel. De begeleiding tijdens de Tai Chi in Nature in het  Nationaal Park Hoge Kempen   wordt verzorgd door de ervaren tai chi coach Gert Clerckx. Bovendien voorzien we bij Tai Chi & Relaxation voor elke deelnemer een ontbijt, een lunch en een lekkere après – chi .

Het programma: We komen samen om 9u30 aan Ter Hills, beter bekend als toegangspoort Connecterra van het Nationaal Park Hoge Kempen na een heerlijk en gezond ontbijt, gaan we op ontdekking in het Nationaal Park waar de mooiste panorama van Vlaanderen op ons wachten.

Na het uitdoven van de mijnactiviteit, kreeg de natuur terug vrij spel. Terhills heeft 4 terrils. Tai chi ervaren met een onvergetelijk uitzicht op het omliggende landschap van de Maasvallei en van het Nationaal Park Hoge Kempen. Er is een gezonde lunch voorzien en We eindigen onze dag omstreeks 16u30 met een verfrissend drankje of ander lekkers, en we blikken nog even terug op een dag van ontspannen bewegen.

Inschrijving :  mail  [email protected] 

Inschrijving: Bevestig je inschrijving voor 10 augustus d.m.v. van een mail naar [email protected]  en de storting van € 115,- ( of 2 x € 105,- als u met 2 inschrijft) op rekening  van Tai Chi & Relaxation  BE42 9730 9118 2054 (BIC:ARSPBE22) met vermelding van “Nationaal Park Hoge Kempen tai chi+ jouw naam (of namen)”

Het inschrijvingsbedrag: 

inclusief  professionele begeleiding van tai chi coach Clerckx Gert ontbijt, lunch en alle dranken

 

CORONAPROOF : het aantal inschrijvingen is beperkt, in een klein groepje kunnen we in alle veiligheid tai chi ervaren en de Kalmthoutse Heide ontdekken.

VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?