Workshops

Een workshop tai chi vindt meestal plaats tijdens meetings, congressen of andere evenementen. Ideaal als inspirerende kick-off, als extra relaxte time-out of als verfrissende close-down. Om al de aanwezigen maximaal van de opgewekte vitale ontspanning te laten meegenieten, wordt de tai chi tijdens deze groepsessies extra toegankelijk gebracht. De deelnemers hebben dan ook helemaal geen tai chi-ervaring nodig.

De tijdsduur van zo een workshop varieert van een half uur tot anderhalf uur. De precieze duur is afhankelijk van de planning bij de organisator van het evenement. De workshop tai chi kan zowel indoor als outdoor plaatsvinden, vier m² ruimte per deelnemer volstaat ruimschoots, en specifieke kledij of materiaal is niet vereist.

De voorbije jaren verzorgde Tai Chi & Relaxation deze workshops voor o.a. Nike, de Universiteit Gent en in samenwerking met verschillende evenementenbureaus.

Op de Werkvloer

Jobstress kan tot positieve resultaten leiden, maar teveel stress en spanning is werkelijk contraproductief. Tai chi als stress- en energiemanagement biedt een duurzame en praktische oplossing voor dit probleem. Op maat voor bedrijven en organisaties ontwikkelde Tai Chi & Relaxation een volledig opleidingsprogramma.

De tai chi-sessies binnen dit programma gebeuren onder leiding van een ervaren docent. Deze sessies duren gemiddeld een uur en worden op regelmatige basis gepland. Om geen tijd te verliezen aan transfers -en bijhorende files- vinden de tai chi-sessies bij voorkeur op het bedrijf plaats. Dat kan zowel in door of out door, en de sessies kunnen georganiseerd worden op momenten die het best passen binnen het werkschema : voor aanvang van de werkdag, tijdens de middagpauze of op een ander goed moment binnen de planning.

Speciale kledij of uitrusting is niet nodig, een douche na de sessie ook al niet en een extra verplaatsing is ook niet nodig om tot een ontspannen evenwicht te komen en opnieuw gefocust en geconcentreerd te kunnen werken.

VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?