Tai Chi in Nature

Bourgoyen – Ossemeersen Gent

Tai Chi & Relaxation –
Bourgoyen – Ossemeersen Gent

Net buiten Gent, in alle stilte, ligt Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen. Het deel ten noorden van de Leie heet de Bourgoyen, het deel ten zuiden ervan de Ossemeersen. Kom volledig tot rust in dit prachtige, uitgestrekte gebied van vochtige graslanden, weidse moerassen en ongerepte natuur. Dit natuurgebied is een paradijs voor planten en dieren, én is gekend als rustplaats voor de vele trekvogels.

Gert Clerckx, ervaren Tai Chi coach, neemt je naar deze groene oase in de Gentse stadsrand om lichaam en geest maximaal te ontspannen. Ontdek de Leievallei op haar mooist, waarbij wandelmomenten worden afgewisseld met Relaxatieoefeningen en Tai Chi. Je eindigt deze dag met een volledig ontspannen gevoel van vrijheid en verfriste krachten.

Teambuilding in Gent?

Tai Chi als teambuilding of tijdens een bedrijfsevent? Wil jij je collega’s of werknemers trakteren op een relaxatiemoment? Dan kan je op aanvraag een Tai Chi in Nature dag organiseren in het Stedelijk Natuurreservaat BourgoyenOssemeersen, Gent.

Om al de aanwezigen maximaal van de opgewekte vitale ontspanning te laten meegenieten, wordt de tai chi tijdens deze groepsessies extra toegankelijk gebracht. De deelnemers hebben dan ook helemaal geen tai chi-ervaring nodig. Interesse?

Neem contact op met: info@taichirelaxation.be

Bekijk ook andere Tai Chi in Nature Locaties:

Tai Chi in Nature
Minnewaterpark Brugge
Tai Chi in Nature
Kalmthoutse heide
Kalmthout
Tai Chi in Nature
Zoniënwoud
Brussel
VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?