Tai Chi in Nature

Kalmthoutse Heide in Kalmthout

Tai Chi & Relaxation –
Kalmthoutse Heide, Kalmthout

De Kalmthoutse Heide, een natuurgebied aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens, met ongeveer 60 km² diversiteit aan natuur.Hier wisselen weidse, ongerepte landschappen van heide, vennen, duinen, bossen, weilanden en polder elkaar af. Hier leven zeldzame planten en dieren in alle rust. In de Kalmthoutse Heide, kan je volledig los komen van verkeer en stedelijke geluiden. Want uit metingen blijkt zelfs dat Grenspark Kalmthoutse Heide een 3-sterren stiltegebied is! Het valt daarmee onder één van de stilste plekken van Vlaanderen en Nederland.

Voor een Tai Chi in Nature dag, neemt Gert Clerckx je meer naar dit stiltegebied, om wandelmomenten af te wisselen met relaxatieoefeningen en Tai Chi. In het natuurgebied kunnen je lichaam en geest maximaal ontspannen, met dank aan de aanwezige natuurelementen.

Teambuilding in Antwerpen?

Tai Chi als teambuilding of tijdens een bedrijfsevent? Wil jij je collega’s of werknemers trakteren op een relaxatiemoment? Dan kan je een Tai Chi in Nature dag organiseren in de Kalmthoutse Heide in Kalmthout. De Tai Chi in Nature dagen kunnen volledig naar jouw wens worden ingevuld.

Om al de aanwezigen maximaal van de opgewekte vitale ontspanning te laten meegenieten, wordt de tai chi tijdens deze groepsessies extra toegankelijk gebracht. De deelnemers hebben dan ook helemaal geen tai chi-ervaring nodig. Interesse?

Neem contact op met: info@taichirelaxation.be

Bekijk ook andere Tai Chi in Nature Locaties:

Waar?
Kalmthoutse Heide, Kalmthout
Deelnemen?
Tai Chi in Nature
Minnewaterpark
Brugge
Tai Chi in Nature
Zoniënwoud
Brussel
Tai Chi in Nature
Bourgoyen – Ossemeersen
Gent
VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?