Tai Chi in Nature

Minnewaterpark Brugge

Tai Chi & Relaxation –
Het Minnewater in Brugge

Het Minnewaterpark in Brugge is een verborgen pareltje ten zuiden van de historische binnenstad. Het park grenst aan de groene Vesten en het Minnewater. Op wandelafstand bevindt zich het begijnhof van Brugge. Op deze plek kan je heerlijk ontspannen, met je voeten in het gras, en in de tuinkamers krijg je het gevoel eventjes helemaal alleen in het park te zijn.

Gert Clerckx, ervaren Tai Chi coach, neemt je mee voor een ontspannende dag op deze prachtige locatie, waarbij wandelmomenten worden afgewisseld met Relaxatieoefeningen en Tai Chi. De aanwezige natuurelementen maken de tai chi-ervaring intenser met als resultaat … een volledig ontspannen gevoel van vrijheid en verfriste krachten

Teambuilding in Brugge?

Tai Chi als teambuilding of tijdens een bedrijfsevent? Wil jij je collega’s of werknemers trakteren op een relaxatiemoment? Dan kan je op aanvraag een Tai Chi in Nature dag organiseren in het Minnewaterpark in Brugge, provincie West-Vlaanderen.

Om al de aanwezigen maximaal van de opgewekte vitale ontspanning te laten meegenieten, wordt de tai chi tijdens deze groepsessies extra toegankelijk gebracht. De deelnemers hebben dan ook helemaal geen tai chi-ervaring nodig. Interesse?

Neem contact op met: info@taichirelaxation.be

Bekijk ook andere Tai Chi in Nature Locaties:

Wanneer?
Donderdag 29 December 2022
Waar?
Minnewaterpark Brugge

Deze locatie is te bereiken met de trein.

Deelnemen?
Tai Chi in Nature
Bourgoyen – Ossemeersen
Gent
Tai Chi in Nature
Kalmthoutse heide
Kalmthout
Tai Chi in Nature
Zoniënwoud
Brussel
VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?