Tai Chi in Nature

Zoniënwoud in Brussel

Tai Chi & Relaxation –
Zoniënwoud, Brussel

Het Zoniënwoud, een groene oase aan de rand van Brussel, staat bekend voor haar statige ‘beukenkathedraal’, maar het zijn de prachtige landschappen, dreven, open plekken en prachitge waterpartijen. De integrale bosreservaten, gekenmerkt door uitzonderlijk oude bomen en een rijke biodiversiteit, zijn zo uniek dat ze opgenomen zijn in het UNESCO werelderfgoed.

Gert Clerckx, ervaren Tai Chi coach, neemt je naar deze groene oase in de Gentse stadsrand om lichaam en geest maximaal te ontspannen. Ontdek de Leievallei op haar mooist, waarbij wandelmomenten worden afgewisseld met Relaxatieoefeningen en Tai Chi. Je eindigt deze dag met een volledig ontspannen gevoel van vrijheid en verfriste krachten.

Teambuilding in Brussel?

Tai Chi als teambuilding of tijdens een bedrijfsevent in Brussel? Wil jij je collega’s, werknemers of groep trakteren op een Tai Chi workshop in de natuur? Dan kan je een Tai Chi in Nature dag organiseren in het Zoniënwoud in Brussel. De Tai Chi in Nature dagen kunnen volledig naar jouw wens worden ingevuld.

Om al de aanwezigen maximaal van de opgewekte vitale ontspanning te laten meegenieten, wordt de tai chi tijdens deze groepsessies extra toegankelijk gebracht. De deelnemers hebben dan ook helemaal geen tai chi-ervaring nodig. Interesse?

Neem contact op met: info@taichirelaxation.be

Bekijk ook andere Tai Chi in Nature Locaties:

Waar?
Zoniënwoud, Brussel
Deelnemen?
Tai Chi in Nature
Bourgoyen – Ossemeersen
Gent
Tai Chi in Nature
Kalmthoutse heide
Kalmthout
Tai Chi in Nature
Minnewaterpark in Brugge
VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?