> TAI CHI in NATURE Schulensmeer – Linkhout 

Deze Tai Chi in nature dag brengt ons  langs de stille oevers van het Schulensmeer en op de mooiste locaties maken we kennis met Tai Chi-bewegingen, die hun oorsprong hebben in de natuur. Drinken als een hert? Vliegen als een witte kraanvogel? Het kan!

Tussen de Tai Chi-sessies door genieten we tijdens deze dag van mooie vergezichten en misschien komen we wel terecht te midden van een kudde schapen, die op duurzame wijze het natuurgebied rondom het Schulensmeer beheren.

Hier de Tai Chi bewegingen kunnen ontdekken en ervaren maken je Tai Chi ervaring nog sterker.

Stapmomenten worden afgewisseld met Tai Chi-oefeningen en meditatiesessies. Stap na stap, beweging na beweging, kom je dichter bij een totaal ontspannen gevoel. De begeleiding tijdens de Tai Chi in Nature in het Schulensmeer – Linkhout wordt verzorgd door de ervaren Tai Chi coach Gert Clerckx. Bovendien voorzien we bij Tai Chi & Relaxation voor elke deelnemer een ontbijt, een lunch en een lekkere après – chi

Praktische info :

12/11

Plaats van afspraak

Linkhout

 

Inschrijving :  mail  info@taichirelaxation.be 

Inschrijving:  Bevestig je inschrijving d.m.v. van een mail naar info@taichirelaxation.be en de storting van € — op rekening van Tai Chi & Relaxation BE42 9730 9118 2054 (BIC:ARSPBE22) met vermelding van “Schulensmeer Linkhout tai chi+ jouw naam (of namen)” of maak hier kennis via de zomerpromotie.

Het inschrijvingsbedrag: € —

Inclusief  professionele begeleiding van Tai Chi coach Clerckx Gert ontbijt, lunch en alle dranken

 

CORONAPROOF : het aantal inschrijvingen is beperkt, in een klein groepje kunnen we in alle veiligheid Tai Chi ervaren en de Schulensmeer – Linkhout ontdekken.

VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?