>> in Linkhout – Lummen : aan de oevers van het Schulensmeer

Deze tai chi in nature dag brengt ons  langs de stille oevers van het Schulensmeer en op de mooiste locaties maken we kennis met tai chi-bewegingen, die hun oorsprong hebben in de natuur. Drinken als een hert? Vliegen als een witte kraanvogel? Het kan!

Tussen de tai chi-sessies door genieten we tijdens deze dag van mooie vergezichten en misschien komen we wel terecht te midden van een kudde schapen, die op duurzame wijze het natuurgebied rondom het Schulensmeer beheren.

Hier de Tai Chi bewegingen kunnen ontdekken en ervaren maken je Tai Chi ervaring nog sterker.

Stapmomenten worden afgewisseld met Tai Chi-oefeningen en meditatiesessies. Stap na stap, beweging na beweging, kom je dichter bij een totaal ontspannen gevoel. De begeleiding tijdens de Tai Chi in Nature in het Nationaal Park Hoge Kempen wordt verzorgd door de ervaren Tai Chi coach Gert Clerckx. Bovendien voorzien we bij Tai Chi & Relaxation voor elke deelnemer een ontbijt, een lunch en een lekkere après – chi

Inschrijving : mail [email protected] of maak hier kennis via de zomerpromotie

ZOMERPROMOTIE   :  € 90,-

Praktische info :

Zaterdag 18/6

Plaats van afspraak

 B&B de Meerkoet,   

Demerstraat 3A, Linkhout

https://www.demeerkoet.be/

Inschrijving:Bevestig je inschrijving  via Mail  [email protected] of maak hier kennis via de zomerpromotie

Bevestig je inschrijving voor 10 augustus d.m.v. van een mail naar [email protected]  en de storting van € 90  op rekening  van Tai Chi & Relaxation  BE42 9730 9118 2054 (BIC:ARSPBE22) met vermelding van “Nationaal Park Hoge Kempen tai chi+ jouw naam (of namen)”

VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?