vrijdag 14 augustus 2020

Tijdens deze dag ‘Tai Chi In Nature’ maken we een ontspannen ontdekkingstocht door het natuurpark Altenbroek in ‘s Gravenvoeren. Stapmomenten worden afgewisseld met tai chi-oefeningen en meditatiesessies. Stap na stap, beweging na beweging, kom je dichter bij een totaal ontspannen gevoel. De begeleiding tijdens de Tai Chi in Nature in Voeren wordt verzorgd door de ervaren tai chicoach Gert Clerckx. Bovendien voorzien we bij Tai Chi & Relaxation voor elke deelnemer een ontbijt, een lunch en een lekkere afsluiter.

Het programma:

We komen samen om 9u30 op het terras in het binnenhof van Gasthof ‘Gasthof Blanckthys’, Kinkenberg 6, 3798 ‘s Gravenvoeren. Na een licht ontbijt trekken we op wandel door het golvende, groene landschap van het natuurgebied Altenbroek, dat gelegen is op de grens van België en Nederland. Op locaties met mooie uitzichten zoeken we extra rust op dankzij de ontspannende tai chi-bewegingen. ’s Middags lunchen we in het pittoreske Nederlandse dorpje Noorbeek, waar in restaurant “d’er Pley” een gezonde lunch
van streekproducten wordt geserveerd. We eindigen onze dag omstreeks 16u30 met een verfrissend drankje of ander lekkers, en we blikken nog even terug op een dag van ontspannen bewegen.

Inschrijving:

Bevestig je inschrijving voor 05 augustus d.m.v. van een mail naar [email protected] en de storting van € 85,- ( of 2 x € 80,- als u met 2 inschrijft) op rekening van Tai Chi & Relaxation BE42 9730 9118 2054 (BIC:ARSPBE22) met vermelding van “Voeren 14 augustus + jouw naam (of namen)” Het inschrijvingsbedrag is inclusief begeleiding, ontbijt, lunch en alle dranken. Mogelijkheid tot carpooling.

VIND RUST IN JE LICHAAM!
Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?